Ejendomsadministratorer i Danmark får en smartere måde at afholde generalforsamlinger på

Som en del af en ny aftale vil Unik System Design stille Assembly Voting's Confence løsning til rådighed for ejendomsadministratorer, så de kan kommunikere med lejerne på nye måder.

Unik System Design, et dansk firma specialiseret i administrativ software til blandt andet ejendomssektoren har for nylig indgået en aftale med Assembly Voting. Dette gør Assembly Conference Voting-løsningen tilgængelig for mere end 450 ejendomsadministratorer i Danmark, der allerede bruger software fra Unik System Design til at håndtere administrative opgaver som huslejeopkrævning, betalinger, ventelister og fordelingsregnskaber.


Assembly Conference Voting er specielt bygget til at afholde enten helt digitale eller delvist digitale generalforsamlinger med sikker afstemning. Ifølge Lene Fredborg, partnerchef i Unik System Design, har virksomheden ledt efter denne type løsninger i nogen tid. Den nuværende COVID-19-pandemi skabte imidlertid pludselig et presserende behov blandt ejendomsadministratorer, da fysiske møder for lejerne ikke længere var en mulighed.

”Efterspørgslen efter en moderne digital løsning inden for dette område var der allerede inden Corona kom, men nu er det blevet en nødvendighed at give lejere virtuel adgang. Samtidig har mange af vores ejendomsadministratorer banet vejen for digitale generalforsamlinger f.eks. ved at foreslå vedtægtsændringer vedrørende obligatorisk fysisk tilstedeværelse ”siger hun.

Digitale generalforsamlinger giver mange fordele. Ud over at være COVID-19 fri sparer de også rejsetid og eliminerer omkostninger betydeligt. Det udvider også deres rækkevidde, da møderne kan tilsluttes hvor som helst på enhver enhed. I deres søgen efter den rigtige løsning lagde Unik System Design vægt på at finde en partner med dokumenteret track record og en brugervenlig og sikker platform.

"Assembly Voting har eksisteret i mange år, og de har en løsning, der er intuitivt brugervenlig for ejendomsadministratorer og lejere. Det er også sikkert med hensyn til deltagergodkendelse og afstemningsprocesser, og det forbedres løbende, hvilket er vigtigt for os," siger Lene Fredborg.

Fremadrettet kan ejendomsadministratorer bruge Assembly Conference Voting til at afholde to typer møder. Den ene er et rent digitalt møde, hvor alle deltager via mobil, tablet eller computer, og det andet er en hybridversion, der er delvist virtuel.

I februar blev der afholdt en online introduktion til systemet, hvor mere end 90 ejendomsadministratorer deltog.

"Indtil videre har vi set en meget stærk interesse i at bruge løsningen, og flere har faktisk sagt, at det er den bedste løsning, de har set på området," siger Lene.

Assembly Conference Voting er en sikker alt-i-en-løsning med fleksibel systemopsætning, adgangskodebeskyttet deltagerinvitation og mulighed for at foretage ændringer i præsentationer og udføre afstemninger. Afstemningsresultater genereres automatisk, og der kan downloades dokumentation efterfølgende.

Løsningen er designet til at præsentere dagsordenspunkter og afstemning på en storskærm på et fysisk møde såvel som deltagernes lokale enheder. Afstemninger aktiveres af formanden og vises som en digital afstemning på deltagernes enheder, og en dialogfunktion gør det let at engagere sig. Video streaming kan også integreres i systemet.Info


Læs mere om Unik Bolig på deres hjemmeside:

https://unik.dk


Eller lær mere om det afstemningssystem de benytter: https://www.assemblyvoting.com/assembly-conference-voting


18 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle