Mød vores partnere

En legitim valghandling kræver ofte et tæt samarbejde mellem forskellige aktører. Assembly Voting samarbejder med en række virksomheder og foreninger med hver sine dedikerede løsninger til afholdelse af valg, kandidatrekruttering og borgerinddragelse.

pnstrf_color_rgb_2016.png

Postilokero 260

01511 VANTAA

Toinen Savu 4

Finland

Om PostNord Strålfors

PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger, der giver virksomheder med mange kunder og leverandører helt nye muligheder for kunderelationer.


PostNord Strålfors er en stærk aktør inden for digital kommunikation, og deres kernekompetence er at håndtere store mængder variable data og distribuere dem korrekt, på rette tid, ad rette kanal og til den rigtige person.

Unknown-2.png

Brouwersvliet 5
B-2000 Antwerpen

Belgien

Om SD Worx

Med 75 års erfaring hjælper SD Worx virksomheder og HR med at tilpasse sig den nye arbejdsverden, så de ansatte kan kombinere forskellige job- og beskæftigelsestyper, indgå i bonusordninger, modtage kontinuerlig feedback og flette deres arbejdsliv ind i deres livsarbejde.

UKE-2013-logo-MASTER_E-Vote.png

10 Acorn Business Park

Heaton Lane

Stockport

SK4 1AS

England

Om UK-Engage

UK-Engage tilbyder innovative og sikre demokratiske afstemningstjenester til valg, afstemning, folkeafstemninger, konsultationer og generalforsamlinger i Storbritannien. Deres kunder inkluderer virksomheder fra vertikale markedssektorer, såsom medlemsorganisationer, NHS Foundation Trusts, pensionsordninger, velgørenhedsorganisationer, kooperativer og gensidige parter, sociale boliger og fagforeninger.

Ernsthaldenstraße 53 
70565 Stuttgart

Tyskland

Om Winkhardt+Spinder

Winkhardt+Spinder har 20 års erfaring som udbyder af trykning og forsendelser inden for et bredt spektrum. Blandt andet; forsendelsestjenester (forsendelser, reklamemateriale afsendelse og opbevaring), valgtjenesteudbyder med digital kandidat- og vælgerstyring, IT-service, IT-rådgivning, software til kontraktstyring og scanningsudbydere. 

Partnermodeller

Salgsagent

Salgsagent med 20% rabat på listepriser

Ingen system backend-adgang

 

Bronzepartner

System backend-adgang og 10% rabat

 

Sølvpartner

System backend-adgang og 25% rabat

 

Guldpartner

System backend-adgang og 40% rabat

Kontakt Assembly Voting, hvis du vil vide mere om vores Partnerløsning