Meeting Room

Platformen til dokumenteret sikre online generalforsamlinger

Uanset om du er en virksomhed, en fagforening eller en NGO, er Assembly Conference Voting den mest intuitivt brugervenlige og dokumenteret sikre end-to-end-løsning til at organisere digitale eller hybride generalforsamlinger gennemføre både lovbestemte og ikke-lovbestemte afstemninger.

Hvorfor Assembly Conference Voting

Ikoner-2.png

Fokus på sikkerhed med avanceret kryptering og fuld dokumentation 

 

Godkendelsesfaktorer sikrer, at kun gyldige deltagere får adgang til dit møde. På mødet er al kommunikation krypteret, og deltagerne kan deltage i debatter og afgive deres stemmer sikkert. Alt er dokumenteret, hvilketgør det muligt at verificere hele valgprocessen fra start til slut.

Ikoner-9.png

Spar tid og reducer omkostninger. Nå flere mennesker og øg engagementet

Digitale generalforsamlinger er COVID-19 frie, sparer rejsetid og skærer omkostninger fra fysiske mødelokaler væk. De gør det også muligt at nå flere mennesker, fordi mødet kan tilgås fra en hvilken som helst enhed. Og et virtuelt møde, betyder ikke mindre engagement. Faktisk åbner det mange nye muligheder for livlig dialog.

Ikoner-8.png

Fleksibel i forhold til konfiguration. Brugervenlig for deltagerne

Opret en fuldstændig virtuel eller delvist virtuel generalforsamling. Vores løsning er nem at konfigurere og håndterer alt fra systemkonfiguration og deltager-invitation til praktisk betjening og dokumentation. Uanset om deltagerne er i samme rum eller sidder adskilt, kan de se, hvad der præsenteres, stille spørgsmål og stemme.

Sådan virker det

Nøglefunktioner

Assembly Conference Voting er en sikker alt-i-én-løsning med fleksibel systemopsætning, adgangskodebeskyttet deltagerinvitation og mulighed for at foretage ad hoc-ændringer i præsentationer og udføre afstemninger under mødet. Afstemningsresultater genereres automatisk, og der kan efterfølgende downloades end-to-end-dokumentation.

 

Løsningen er designet til at præsentere dagsordenspunkter og afstemninger på en storskærm på et fysisk møde såvel som deltagernes lokale enheder. Afstemninger aktiveres af formanden og vises som en digital afstemning på deltagernes enheder. En dialogfunktion gør det let at at engagere sig. Video streaming kan også integreres i systemet.

Deltagelsesmedier

 • Pc og computere

 • Tablets

 • Smartphones

Valgtyper

 • Kandidatvalg

 • Kandidat- og listevalg

 • Folkeafstemninger

 • Regional afstemning og valgkreds

Deltager kommunikation

 • Kampagnemodul

 • Ændringsforslag

 • Kandidatregistrering

 • Debat

Afstemningsprincipper

 • Påkrævet antal stemmer

 • Maksimalt antal stemmer

 • Vægtet afstemning

 • Stemmeoverskrivning

 • Rangordning

 • Opdelte stemmer

Se her, hvor nemt det er at deltage i en afstemning med Assembly Conference Voting

Gennemprøvet løsning med markedsledende sikkerhed

Sikkerhed på højeste niveau, krypteret kommunikation og trin-for-trin-revisionsspor er en vigtig del af den løsning, vi leverer. Det sætter dig i stand til at bevise integriteten af de afstemningsprocesser, der finder sted på din generalforsamling .

 

Vores erfaring på området og modenheden af vores teknologi bygger på mere end 20 års erfaring og 6000 allerede afholdte lovbestemte og ikke-lovbestemte valg.

logo-deloitte.png
logo_uk_horisontalt_rgb-removebg-preview
IRU-removebg-preview.png
kbh_maerke_uk_blue_rgb.png
Transparency_International_logo_blue-rem
hk-logo.png
EHC_final-logo_vector_pro-2-removebg-pre

Konfigurationer

Vil du lære mere om de løsninger, vi tilbyder?

Er du ved at planlægge en valgbegivenhed? Assembly Conference Voting kan erhverves til enkeltbegivenheder enten som en selvbetjening eller fuldt understøttet løsning. Den er også tilgængelig på abonnementsbasis, hvis du planlægger at bruge det til flere gentagne begivenheder.

 Selvbetjening 

Til et enkelt event

Organiser dit møde og håndter selv dine demokratiske processer internt. Systemadministration sker internt, men løsningen opretholder stadig vælgerens anonymitet og gennemfører sikre og gyldige valg.

Full Service

Til et enkelt event

Vi hjælper dig med at forberede, udføre og dokumentere alle aspekter af din generalforsamling og valgprocesser. Relevant, hvis du har brug for vejledning, har specifikke krav eller bare ikke ønsker at bruge administrative interne ressourcer.

Enterprise Solution

Til flere events

Den rigtige mulighed for dig der har brug for at organisere flere generalforsamlinger eller gentagne begivenheder og ønsker at organisere dem internt. Giver adgang til vores SaaS-løsning, der løbende optimeres og udvides med nye funktionaliteter.

Derfor går vi op i sikkerhed og transparent dokumentation. 

Kompromitteret sikkerhed eller integritet ved en afstemning til en generalforsamling kan skade din troværdighed eller dit omdømme med potentielt alvorlige økonomiske eller juridiske konsekvenser. Vores løsning minimerer denne risiko ved at sikre en grundig validering af deltagere og beskytte både integritet og anonymitet i afstemningsprocessen. Alle handlinger er logget for at verificere, spore og levere dokumentation.

Image by Scott Graham

Oplev hvordan det virker